kokosmelk
Kokosmelk wordt gemaakt van gemalen kokos met water. Je kan kokosmelk gebruiken in heel wat heerlijke recepten. Voeg het bijvoorbeeld toe aan soepen, wokschotels, sauzen en zelfs aan desserts.
Het is aangeraden om het product na opening niet langer te gebruiken dan 3 dagen. Na opening kan je de kokosmelk best bewaren in de koelkast.
Voedingswaarde (per 100gr)
Energie | 234 kJ/100 g 56 Kcal/100 g |
---|---|
Eiwitten | 0.5 g/100 g |
Koolhydraten | 1.1 g/100 g |
waarvan suikers | 0.8 g/100 g |
Vetten | 5.5 g/100 g |
Verzadigde vetten | 5.1 g/100 g |
Zout | 0.001 g/100 g |
Oosters linzen-kokossoepje
Dit Oosters linzensoepje kan je serveren als origineel aperitiefhapje of als vegetarische maaltijdsoep.
Lees meer